Blogfoto website MYS 03

08/06/2018

Hoe zorgt Group-f voor jouw glimlach?

Gedrevenheid, enthousiasme en toegankelijkheid, maar vooral tevredenheid. Dit zijn de waarden die wij als Group-f hoog in het vaandel dragen. Klanttevredenheid is de basis van onze bedrijfsvoering. Toch is dit niet ons enige doel: wij willen ook zorgen voor een glimlach op jouw gezicht! Want ook jouw tevredenheid, is voor ons minstens zo belangrijk.

Lachen zit in ons bloed

Een betoverende glimlach is onze prioriteit. Wie er lacht, maakt ons niet uit. Onze taak is het doen verschijnen van een stralende lach op ieders gezicht, zowel op dat van de klant, als op dat van jou. We zorgen ervoor, dat je met plezier je werk tot een goed einde brengt. 

Het is dus de bedoeling dat je je ten volle kan uitleven tijdens het poetsen, zorgeloos en onbezorgd. Je wist trouwens heus al dat lachen je alleen maar gezonder maakt, dus waarom geen ideale combinatie van werken en lachen? Het leven zal een stuk aangenamer worden. 

Blogfoto website MYS 3 v2

De Glimlachcoach

Ken jij onze Glimlachcoach al? Hij staat voor jou ter beschikking om je mooiste glimlach boven te halen. Hij zal ervoor zorgen dat je gelukkig op je werk rondloopt. Bij hem of haar kan je altijd terecht voor vragen, onduidelijkheden of steun. 

Group-f makes you smile. Onze Glimlachcoach makes you smile

Delen: