header werken

Waarom je met een glimlach werkt bij Group-f

Al lijkt het zo gewoon, een lach is een blijft een wonder. Een lach die wij het liefst van al op jouw gezicht zien verschijnen. Maar hoe doen wij dat juist?

Welkom in de Group-f familie

Group-f is een familiebedrijf en dat merk je. Er hangt een familiale, persoonlijke sfeer waar open over alles gecommuniceerd kan worden. We stellen alles in het werk zodat jij je goed voelt in je job. We hebben dan ook verschillende sectoren waarin je kan werken, poetsen of strijken met dienstencheques, of liever poetsen in kantoren, in winkelketens of in de industriële sector? Of kamermeisje of -jongen in een hotel? We bekijken graag persoonlijk met jouw wat jou en je situatie het best past. En alles natuurlijk tegen een correcte verloning, mét een voordelenpakket!

Jij bent onze ambassadeur!

Jij staat bijna dagelijks in contact met onze klanten, jij vertegenwoordigt Group-f bij de klant, jouw functie draagt dan ook heel wat verantwoordelijkheid. Heb jij of heeft jouw klant vragen of opmerkingen, twijfel niet en contacteer ons. Je wordt opgeleid en professioneel begeleid, én er zijn ook groeimogelijkheden! Respect, eerlijkheid en vertrouwen zijn bij Group-f kernwoorden. 

Group-f is in volle groei, intussen zijn er al meer dan 1500 medewerkers in onze familie. En elke dag proberen wij om hen te laten glimlachen, want deze lach is van onschatbare waarde voor jezelf, je klant en ons.

Group-f makes you smile

Solliciteren? Vul onderstaand formulier in!

 

 

smile icon

Interesse? Vul dan snel onderstaand formulier in!